Publicado por: pongpesca | 2010/07/13

Restaurants Mobilize to Save Fisheries

FISHEnforcement of federal fisheries conservation laws has helped the haddock, above, recover from declines.

“As Global Consumption Soars, Big Buyers Join Growing Effort Toward Eco-Friendly Practices Meant to Sustain Species.

The world’s rising appetite for seafood is on a collision course with its wild fisheries, leaving restaurant companies and other big buyers caught in the middle.”

Ver artigo completo aqui

Fonte: The Wall Street Journal – 12 de Julho de 2010


Deixe uma Resposta

Preencha os seus detalhes abaixo ou clique num ícone para iniciar sessão:

Logótipo da WordPress.com

Está a comentar usando a sua conta WordPress.com Terminar Sessão /  Alterar )

Google photo

Está a comentar usando a sua conta Google Terminar Sessão /  Alterar )

Imagem do Twitter

Está a comentar usando a sua conta Twitter Terminar Sessão /  Alterar )

Facebook photo

Está a comentar usando a sua conta Facebook Terminar Sessão /  Alterar )

Connecting to %s

Categorias

%d bloggers like this: