Publicado por: pongpesca | 2011/05/06

e-Coding Seafood Eco-Labels: How the European Commission Can Help Consumers Access Sustainable Seafood

“Choosing the best fish to eat can be complicated. While you’re browsing the seafood counter or restaurant menu you may wonder whether certain fish are safe and sustainable. In many cases, the more a person knows, the more questions arise: Is this wild or farmed? Local or imported? Environmentally responsible and humane? High in mercury? Tainted with anti- biotics and chemicals”

Fonte: Food and Water Europe, 4 de Maiode 2011

Ver artigo completo aqui

Anúncios

Deixe uma Resposta

Preencha os seus detalhes abaixo ou clique num ícone para iniciar sessão:

Logótipo da WordPress.com

Está a comentar usando a sua conta WordPress.com Terminar Sessão / Alterar )

Imagem do Twitter

Está a comentar usando a sua conta Twitter Terminar Sessão / Alterar )

Facebook photo

Está a comentar usando a sua conta Facebook Terminar Sessão / Alterar )

Google+ photo

Está a comentar usando a sua conta Google+ Terminar Sessão / Alterar )

Connecting to %s

Categorias

%d bloggers like this: