Publicado por: pongpesca | 2011/10/27

Seaweed for food

Last week a meeting was held in Copenhagen on the potential use of seaweed for food,the New Nordic Food project.

Algae suitable for human consumption are an under-used resource in the north, andgreat potential is for development of new food products from seaweed and kelp.

Among the participants were chefs, scientists, seaweed growers and producers from Iceland, Greenland, Denmark, Norway and Sweden.

More information about the meeting can be found on New Nordic Food website:

For more information contact Rosa Jonsdottir at Matis.


Deixe uma Resposta

Preencha os seus detalhes abaixo ou clique num ícone para iniciar sessão:

Logótipo da WordPress.com

Está a comentar usando a sua conta WordPress.com Terminar Sessão / Alterar )

Imagem do Twitter

Está a comentar usando a sua conta Twitter Terminar Sessão / Alterar )

Facebook photo

Está a comentar usando a sua conta Facebook Terminar Sessão / Alterar )

Google+ photo

Está a comentar usando a sua conta Google+ Terminar Sessão / Alterar )

Connecting to %s

Categorias

%d bloggers like this: