Publicado por: pongpesca | 2012/06/12

‘Forage fish’ identified as affordable and sustainable source of protein

“Brazilian research from the World Fisheries Congress, which was held in Edinburgh from 7-11 May, demonstrates ‘forage fish’ as a cheap and sustainable source of protein and micronutrients for school children. So called ‘forage fish’-  small marine fish, such as anchovies – have traditionally been used to stock fish farms with about 20 to 30 million tonnes used to produce fish meal every year. Four million tonnes of which are used in aquaculture to feed carnivorous fish.”

Ver artigo completo aqui.

Fonte: FishUpdate – 24 de Maio de 2012


Deixe uma Resposta

Preencha os seus detalhes abaixo ou clique num ícone para iniciar sessão:

Logótipo da WordPress.com

Está a comentar usando a sua conta WordPress.com Terminar Sessão /  Alterar )

Google photo

Está a comentar usando a sua conta Google Terminar Sessão /  Alterar )

Imagem do Twitter

Está a comentar usando a sua conta Twitter Terminar Sessão /  Alterar )

Facebook photo

Está a comentar usando a sua conta Facebook Terminar Sessão /  Alterar )

Connecting to %s

Categorias

%d bloggers like this: