Publicado por: pongpesca | 2014/09/17

Mussels don’t stick around in acidic ocean water

HarvestSS4-768“Cookie tray in hand and lifejacket around chest, Laura Newcomb looks more like a confused baker than a marine biologist. But the University of Washington researcher is dressed for work. Her job: testing how mussels in this idyllic bay, home to the nation’s largest harvester of mussels, are affected by changing ocean conditions, especially warmer and more acidic waters. It’s a question critical to the future of mussel farmers in the region. More important, it’s key to understanding whether climate change threatens mussels around the world, as well as to the food chains mussels support and protect in the wild.”

Ver artigo completo aqui.

Fonte: Climate News Daily – 9 de setembro de 2014


Deixe uma Resposta

Preencha os seus detalhes abaixo ou clique num ícone para iniciar sessão:

Logótipo da WordPress.com

Está a comentar usando a sua conta WordPress.com Terminar Sessão /  Alterar )

Google photo

Está a comentar usando a sua conta Google Terminar Sessão /  Alterar )

Imagem do Twitter

Está a comentar usando a sua conta Twitter Terminar Sessão /  Alterar )

Facebook photo

Está a comentar usando a sua conta Facebook Terminar Sessão /  Alterar )

Connecting to %s

Categorias

%d bloggers like this: