Publicado por: pongpesca | 2015/05/11

Sustainable seafood demand leading some fisheries to bend rules, says new study

food-regional-seafood“According to a new study published in Science Magazine, consumer appetite for sustainable seafood has nearly doubled in the past 40 years — and some fisheries are bending the rules to meet the rising demand.

“What we found is that there isn’t enough certified sustainable seafood, such as by the Marine Stewardship Council, to meet that demand,” said author Natalie Ban, marine ethno-ecologist at the University of Victoria.”

Ver artigo completo aqui.

Fonte: CBCnews – 4 de maio de 2015


Deixe uma Resposta

Preencha os seus detalhes abaixo ou clique num ícone para iniciar sessão:

Logótipo da WordPress.com

Está a comentar usando a sua conta WordPress.com Terminar Sessão / Alterar )

Imagem do Twitter

Está a comentar usando a sua conta Twitter Terminar Sessão / Alterar )

Facebook photo

Está a comentar usando a sua conta Facebook Terminar Sessão / Alterar )

Google+ photo

Está a comentar usando a sua conta Google+ Terminar Sessão / Alterar )

Connecting to %s

Categorias

%d bloggers like this: