Publicado por: pongpesca | 2015/08/20

Reef to table: Small-scale reef fisheries provide big benefits to people

img7368_5342UH Mānoa researchers and co-authors have published a study showing that a single artisanal coral reef fishery can produce over 30,000 meals per year, with an annual economic value of more than $78,000. The study, published in PLOS ONE, was conducted in Kīholo Bay by Conservation International, the Hui Aloha Kīholo — a community-based stewardship group — the National Geographic Society and The Nature Conservancy, as well as researchers in the College of Tropical Agriculture and Human Resources (CTAHR) and the Department of Biology in the College of Arts and Sciences at UH.

Ver artigo completo aqui.

Fonte: HU News Release – 17 de agosto de 2015

Anúncios

Deixe uma Resposta

Preencha os seus detalhes abaixo ou clique num ícone para iniciar sessão:

Logótipo da WordPress.com

Está a comentar usando a sua conta WordPress.com Terminar Sessão / Alterar )

Imagem do Twitter

Está a comentar usando a sua conta Twitter Terminar Sessão / Alterar )

Facebook photo

Está a comentar usando a sua conta Facebook Terminar Sessão / Alterar )

Google+ photo

Está a comentar usando a sua conta Google+ Terminar Sessão / Alterar )

Connecting to %s

Categorias

%d bloggers like this: