Publicado por: pongpesca | 2015/11/30

Can sustainable supplies of fish meet healthy eating recommendations?

logo_en“For people in the UK to eat the recommended 280 grams of fish per week, the country would have to rely on aquaculture and increasingly on imports of both wild and farmed fish from poorer countries, a recent study has revealed. This can have social and environmental implications and the researchers urge governments, particularly in developed countries, to consider nutritional advice in a global context, to minimise the impact of fish exports from poorer countries.”

Ver artigo completo aqui.

Fonte: European Commission – 26 de novembro de 2015

Anúncios

Deixe uma Resposta

Preencha os seus detalhes abaixo ou clique num ícone para iniciar sessão:

Logótipo da WordPress.com

Está a comentar usando a sua conta WordPress.com Terminar Sessão / Alterar )

Imagem do Twitter

Está a comentar usando a sua conta Twitter Terminar Sessão / Alterar )

Facebook photo

Está a comentar usando a sua conta Facebook Terminar Sessão / Alterar )

Google+ photo

Está a comentar usando a sua conta Google+ Terminar Sessão / Alterar )

Connecting to %s

Categorias

%d bloggers like this: