Publicado por: pongpesca | 2016/10/28

Fish to fork: a need to implement changes in the food system

image_xlarge“Securing our need for food has become a major threat to the environment, driving increased emissions and over-exploitation of natural resources such as water, soil and fish. Our health and well-being have also been affected. Ensuring nutritious food for all in a fair and environmentally sound way has become a societal, economic and policy challenge across the world. A shared understanding of the food system and the roles different actors — policy makers, producers and other stakeholders in the food supply-chain — play will be crucial to a sustainable future, according to a new European Environment Agency report published today.”

Ver artigo completo aqui.

Ver relatório completo aqui.

Fonte: European Environmental Agency – 20 de outubro de 2016

Anúncios

Deixe uma Resposta

Preencha os seus detalhes abaixo ou clique num ícone para iniciar sessão:

Logótipo da WordPress.com

Está a comentar usando a sua conta WordPress.com Terminar Sessão / Alterar )

Imagem do Twitter

Está a comentar usando a sua conta Twitter Terminar Sessão / Alterar )

Facebook photo

Está a comentar usando a sua conta Facebook Terminar Sessão / Alterar )

Google+ photo

Está a comentar usando a sua conta Google+ Terminar Sessão / Alterar )

Connecting to %s

Categorias

%d bloggers like this: