Publicado por: pongpesca | 2018/07/30

The Maldives set an example of sustainable seafood value chains

image“Fish is one of the most traded food commodities, and global consumption of fish and seafood has more than doubled since 1973. Over the same period, overfishing increased from 7 per cent to 33 per cent of all fish stocks. To reverse this alarming trend, unsustainable practices in the fishing industry need to be urgently addressed across the entire value chain, from fish to dish.
An example of how this may be achieved comes from the Maldives, an archipelago of around 1,200 coral islands mostly known for its tropical beaches.”

Ver artigo completo aqui.

Fonte: UN Environment, 23 de julho de 2018


Deixe uma Resposta

Preencha os seus detalhes abaixo ou clique num ícone para iniciar sessão:

Logótipo da WordPress.com

Está a comentar usando a sua conta WordPress.com Terminar Sessão /  Alterar )

Google photo

Está a comentar usando a sua conta Google Terminar Sessão /  Alterar )

Imagem do Twitter

Está a comentar usando a sua conta Twitter Terminar Sessão /  Alterar )

Facebook photo

Está a comentar usando a sua conta Facebook Terminar Sessão /  Alterar )

Connecting to %s

Categorias

%d bloggers like this: