Publicado por: pongpesca | 2018/08/17

Pollution and overfishing top seafood consumers’ concerns

The Fish Site logo“A new study suggests seafood consumers across the globe are united in thinking that the biggest threat to the oceans is pollution, followed by overfishing.
The study, the second of its kind to be commissioned by the Marine Stewardship Council (MSC), also showed that younger consumers (18-34) show a slightly different profile, eating less seafood on average and being more worried about the effects of climate change on the oceans than their older counterparts.”

Ver artigo completo aqui.

Fonte: The Fish Site, 7 de agosto de 2018


Deixe uma Resposta

Preencha os seus detalhes abaixo ou clique num ícone para iniciar sessão:

Logótipo da WordPress.com

Está a comentar usando a sua conta WordPress.com Terminar Sessão /  Alterar )

Google photo

Está a comentar usando a sua conta Google Terminar Sessão /  Alterar )

Imagem do Twitter

Está a comentar usando a sua conta Twitter Terminar Sessão /  Alterar )

Facebook photo

Está a comentar usando a sua conta Facebook Terminar Sessão /  Alterar )

Connecting to %s

Categorias

%d bloggers like this: