Publicado por: pongpesca | 2018/09/24

Ocean acidification may reduce sea scallop fisheries

“Each year, fishermen harvest more than $500 million worth of Atlantic sea scallops from the waters off the east coast of the United States. A new model created by scientists at the Woods Hole Oceanographic Institution (WHOI), however, predicts that those fisheries may potentially be in danger. As levels of carbon dioxide increase in the Earth’s atmosphere, the upper oceans become increasingly acidic — a condition that could reduce the sea scallop population by more than 50% in the next 30 to 80 years, under a worst-case scenario. Strong fisheries management and efforts to reduce CO2 emissions, however, might slow or even stop that trend.”

Ver artigo completo aqui.

Fonte: Science Daily, 21 de setembro de 2018


Deixe uma Resposta

Preencha os seus detalhes abaixo ou clique num ícone para iniciar sessão:

Logótipo da WordPress.com

Está a comentar usando a sua conta WordPress.com Terminar Sessão /  Alterar )

Google photo

Está a comentar usando a sua conta Google Terminar Sessão /  Alterar )

Imagem do Twitter

Está a comentar usando a sua conta Twitter Terminar Sessão /  Alterar )

Facebook photo

Está a comentar usando a sua conta Facebook Terminar Sessão /  Alterar )

Connecting to %s

Categorias

%d bloggers like this: