Publicado por: pongpesca | 2019/03/22

Study highlights ways to improve fishing practices

fisheriesResearchers from The University of Western Australia and Stanford University have confirmed eco-labels on seafood are a trusted way for consumers to ensure they are buying sustainable seafood products and also encourage the seafood industry to be more sustainable.

The advice comes after the scientists carried out one of the largest global studies to examine the success of fisheries that use fishery  projects.

Ver artigo completo aqui.

Fonte: University of Western Australia, 14 de março de 2019


Deixe uma Resposta

Preencha os seus detalhes abaixo ou clique num ícone para iniciar sessão:

Logótipo da WordPress.com

Está a comentar usando a sua conta WordPress.com Terminar Sessão /  Alterar )

Google photo

Está a comentar usando a sua conta Google Terminar Sessão /  Alterar )

Imagem do Twitter

Está a comentar usando a sua conta Twitter Terminar Sessão /  Alterar )

Facebook photo

Está a comentar usando a sua conta Facebook Terminar Sessão /  Alterar )

Connecting to %s

Categorias

%d bloggers like this: